Otomotif

Otomotif
Kéngingkeun Penawaran Instan
Usaha pikeun ngainnovasi pesaing sareng ngirangan biaya pikeun unggal aspék pamekaran produk nyaéta bisnis sapertos biasa dina industri otomotif. Tungtutan ieu nyusahkeun ku faktor sapertos peraturan lingkungan anu langkung ketat, naékna biaya bahan baku, sareng kabutuhan anu terus-terusan ngirangan waktos-ka-pasar. Prototek gaduh pangalaman anu teu aya tandinganana dina ngatasi tantangan industri otomotif. Solusi parangkat keras, parangkat lunak sareng jasa kami ngabantosan perusahaan ngembangkeun bagian anu langkung hampang pikeun ngirangan biaya manufaktur, ngarancang sareng ngahasilkeun rakitan inovatif anu ngirangan jumlah bagian sareng masihan kakuatan sareng efisiensi anu langkung ageung, sareng nyiptakeun prototipe realistis anu tiasa ngaleungitkeun sababaraha bulan tina prosés pangembangan produk.

Aplikasi otomotif umum

Prototek bangga tiasa ngalayanan sajumlah ageung perusahaan dina industri otomotif. Palayanan kami parantos ngajantenkeun kami janten supplier suku cadang otomotif di sakuliah nagara sareng di sakumna dunya. Nyadiakeun suku cadang otomotif kualitas:
  • knalpot
  • shafts & komponén
  • flange

Industri anu ngagunakeun CNC

Mesin CNC penting pisan dina seueur industri sapertos aerospace sareng pertahanan, otomotif, tanaga, mesin industri, médis, robotika, sareng R&D. Mesin ieu ogé penting pikeun prosés manufaktur anu sanés. Salaku conto, kapang anu dipikabutuh pikeun Injection Molding nyaéta CNC machined pikeun mastikeun katepatan boh kapang sareng bagian plastik anu didamelna.

Kasus kerjasama

Siap ngadugikeun?

Jam Mesin

13MM+

Bagian Dicutat

1 Juta+
Kéngingkeun kutipan instan anjeun