FAS ngabantosan palanggan pikeun ngahindarkeun barang-barang produk salami panggunaan Tanggapan Gancang / Kamampuhan Integrasi Sumber Daya

Langkung ti 15 taun pangalaman dina industri CNC, urang gaduh kamampuan anu kuat pikeun integrasi sumberdaya, anu tiasa pinuh nyumponan kabutuhan palanggan anu béda.
Sapertos proyek PUMP PART anu dimenangkeun di taun 2019. Awal januari 2019, simkuring nembe kenging pesenan kanggo sababaraha parts anu dianggo dina proyek pompa, aya ampir dua puluh jenis tapi ngan 16set.
Teu gampang pikeun ngahasilkeun, kasusah perenahna di:
1.Quantity ngan 16sets tapi aya dua puluh desain.
2.Material hésé mésér di Pasar Cina.

Kuantitas sanés masalah ageung, éta ngan ukur kedah sering nyaluyukeun mesin sareng hargana seueur.
Bagian anu paling hese nyaéta bahan.
Dina awalna, customer merlukeun bahan H59, pikeun proyék anyar, urang nanya nyiapkeun hiji set sampel saméméh produksi ka customer pikeun nguji.
Saatos sampel réngsé, éta dikirim ka customer babarengan jeung runtuyan dokumén inspeksi.
Pelanggan diuji sareng mendakan yén éta gampang rusak nalika aranjeunna nganggo bahan H59 dina proyékna. Karunya yén sampel henteu lulus ujian, tapi untungna kami nyayogikeun FAS.
Saatos assessment, customer ngarobah bahan pikeun C903. Tapi jenis ieu bahan teu umum di pasar Cina jeung perlu ngaropéa, tapi kuantitas teuing leutik pikeun ngaropéa.
Teras, urang langsung ngayakeun rapat sareng manajer produksi sareng lulugu insinyur. Ngahijikeun sumber daya anu urang tahan, sareng tungtungna ngarengsekeun masalah material.
Kami ngalaksanakeun analisa bahan pikeun palanggan saatos bahan réngsé. hasilna persis naon customer ekspektasi. Supados pesenan tiasa ditata kalayan lancar.
Palanggan anu kacida ngaapresiasi dina sagala jasa kami, beuki loba proyék geus disimpen ka kami.
Réspon gancang, Kamampuhan integrasi sumberdaya anu kuat- éta anu PRE tiasa nyayogikeun ka palanggan kami!


waktos pos: Mar-25-2020