Saran Profesional Ngabantosan Palanggan Ngurangan Biaya

PRE komitmen pikeun ngabantosan para nasabah ngirangan biaya.

Kami ngagaduhan klien dina industri alat komunikasi éléktronik, namina DK. Aranjeunna diperlukeun bagian aluminium 6061 ku CNC Machining.
Saatos pariksa gambar sareng mastikeun panggunaan produk sareng lingkungan pamakean sareng palanggan, kami terang yén éta mangrupikeun perumahan alat nirkabel.
Mertimbangkeun struktur jeung kuantitas produk urang, kami nyarankeun ngagunakeun prosés casting paeh pikeun mantuan customer pikeun ngurangan biaya. Tapi punten dicatet yén Alu6061 teu cocog pikeun casting paeh, jadi kami nyarankeun ngaganti bahan jeung ADC12. Parobahan bahan moal mangaruhan produk.
Dina waktos anu sami, kami nyayogikeun sababaraha gambar produk anu sami pikeun rujukanana. Palanggan nampi saran kami.
Tungtungna, DK éta wareg yén kami geus disimpen sabudeureun 50% tina biaya pikeun anjeunna, sarta proyék masih mana ogé kalawan prosés anyar jeung bahan anyar.


waktos pos: Mar-25-2020