Tim Profesional Ngabantosan Pelanggan pikeun Ngarengsekeun Masalah Desain Tepat Waktu

Dina dinten sateuacan Poé Nasional (30 Séptémber 2019), kami nampi patarosan kualitas luhur ti palanggan AS. Eusi panalungtikan anu lengkep pisan, sareng kuantitasna 100,000 per bulan. Dina tahap awal proyek, insinyur urang manggihan yén aya masalah desain jeung gambar customer urang, éta teu bisa demould tina kapang salila suntik plastik.
Kami langsung masihan eupan balik ka konsumén sareng masihan saran pikeun modifikasi.

Unggal titik pikeun dirobah digambarkeun ku catetan 1, 2, 3. Ditémbongkeun saperti dina gambar di handap ieu.
01

Tapi eupan balik customer yén sababaraha bagian teu bisa dirobah sarta dipisahkeun tina fungsi pamakéan produk.
Pikeun ngabéréskeun masalah demould sareng ngajaga fungsina pikeun palanggan, tim kami ngayakeun konperénsi pidéo sareng palanggan pikeun ngabahas masalah ayeuna.
Saatos konperénsi pidéo, insinyur kami ngarobih desain sareng palanggan, ngajaga fungsi produk sareng dina waktos anu sami ngajantenkeun sadayana proyék tiasa dilaksanakeun;
Saatos 4 kali ngagambar modifikasi, palanggan tungtungna dikonfirmasi pikeun nempatkeun pesenan pikeun urang saatos Natal.
Kalayan insinyur profésional sareng penjualan 24hours -stand-by, tim PRE ngabantosan palanggan pikeun ngirangan waktos desain sareng ngaléngkah proyék gancang.


waktos pos: Mar-25-2020