Ngagunakeun téhnologi las ultrasonic dewasa pikeun ngajawab masalah teknis produk tanpa ngarobah sarat struktural konsumén

Masalah:

Diaméter dua liang ieu leutik teuing sareng jero teuing, janten sesah dibentuk kalayan mastikeun sarat ukuran.

Solusi:

Produk dibagi jadi dua bagian ti titik ieu, dijieun misah, lajeng dilas ku gelombang ultrasonic, nu ngajadikeun produk kana sakabeh minuhan sarat.

as


waktos pos: Aug-03-2020