Mesin CNC

Pilari anu dipercaya, gancang-péngkolan supplier palastik machined jeung komponén logam? Kalawan ratusan mesin CNC, Prototek bisa nyadiakeun custom cnc bagian on-demand.
Kéngingkeun Penawaran Instan

Ladenan mesin CNC online pikeun prototipe sareng bagian produksi

CNC panggilingan nyaéta prosés manufaktur subtractive anu gancang ngaluarkeun bahan tina logam atawa palastik blok pikeun ngahasilkeun bagian precision kalawan tolerances ketat.
CNC péngkolang ngahasilkeun bagian kalawan fitur cylindrical ku nyoplokkeun bahan tina logam atawa palastik rod ngagunakeun cutters, drills puseur atawa alat hirup.
5-sumbu mesin CNC bisa ngahasilkeun bagian kalawan geometries kompléks jeung ningkatkeun produktivitas ku ngaminimalkeun jumlah setups mesin. 

Kami gaduh garis produksi otomatis!

Kami gaduh garis produksi otomatis dewasa pikeun nyumponan syarat anjeun, henteu kedah hariwang ngeunaan kapasitas.

Bahan CNC

  • alumunium
  • Kuningan / Perunggu
  • Tambaga
  • Plastik
  • Baja
  • titanium
  • Séng

alumunium 

Aluminium 5052
Aluminium 7075
Aluminium 6082
Aluminium 6063
Aluminium 7050-T7451
Aluminium 6061
Aluminium Tipe 1: AL1060, AL1070, AL1100 jeung sajabana;
Aluminium Tipe 2: AL2011, AL2024 jeung sajabana;
Aluminium Tipe 5: AL5052 jeung sajabana;
Aluminium Tipe 6: AL6060, AL6061, AL6063, AL6082, jeung sajabana;
Aluminium Tipe 7: Al7075
MACA DEUI

kuningan 

Kuningan C360
Kuningan 260
C932 M07 Bearing Perunggu
MACA DEUI

Tambaga 

EPT Tambaga C110
Tambaga 101
MACA DEUI

palastik 

ABS
Asetal [Delrin]
Akrilik
G-10 Garolit
Nylon 6/6
ngintip
Polikarbonat
PTFE [Teflon]
Polipropilén
Ultra-High Molekul Beurat Poliétilén
MACA DEUI

Baja 

  • Baja Paduan 4130
  • Baja Paduan 4140
  • ASTM A36
  • Stainless Steel 15-5
  • Stainless Steel 17-4
  • Stainless Steel 18-8
  • Baja tahan karat 303
  • Baja tahan karat 304
  • Stainless Steel 316/316L
  • Baja tahan karat 416
  • Baja tahan karat 420
  • Baja 1018
  • Waja A36
MACA DEUI

titanium 

Titanium Kelas 2
Titanium 6Al-4V
MACA DEUI

Industri CNC

Mesin CNC penting pisan dina seueur industri sapertos aerospace sareng pertahanan, otomotif, tanaga, mesin industri, médis, robotika, sareng R&D. Mesin ieu ogé penting pikeun prosés manufaktur anu sanés. Salaku conto, kapang anu dipikabutuh pikeun Injection Molding nyaéta CNC machined pikeun mastikeun katepatan boh kapang sareng bagian plastik anu didamelna.

Kasus kerjasama

Siap ngadugikeun?

Jam Mesin

13MM+

Bagian Dicutat

1 Juta+
Kéngingkeun kutipan instan anjeun