Éléktronik Konsumén

Éléktronik Konsumén
Kéngingkeun Penawaran Instan
Prototek gaduh insinyur profésional sareng teknisi tiasa ngabantosan anjeun ngaluncurkeun proyék, nyetél prosés manufaktur anu efisien sareng dipercaya pikeun ngabantosan anjeun ngirangan waktos-ka-pasar, meunang pasar.

Aplikasi Electronic Consumer umum

Prototek ngahasilkeun rupa-rupa komponén sareng rakitan pikeun Industri Éléktronik, sering ngagunakeun Injeksi Plastik, mesin CNC sareng prosés Forging. produk ngawengku:
  • komponén precision
  • Parabot perumahan
  • Panyambung
  • Bagian sumbu
  • Armatures
  • Dipropilkeun

Industri anu ngagunakeun CNC

Mesin CNC penting pisan dina seueur industri sapertos aerospace sareng pertahanan, otomotif, tanaga, mesin industri, médis, robotika, sareng R&D. Mesin ieu ogé penting pikeun prosés manufaktur anu sanés. Salaku conto, kapang anu dipikabutuh pikeun Injection Molding nyaéta CNC machined pikeun mastikeun katepatan boh kapang sareng bagian plastik anu didamelna.

Kasus kerjasama

Siap ngadugikeun?

Jam Mesin

13MM+

Bagian Dicutat

1 Juta+
Kéngingkeun kutipan instan anjeun