Taros Kami

Jiangxi Prototek Imp&Exp Co., Ltd.

Alamat

Kamar 1744, Gedong Xinlifang, No 1216 Ziyang Jalan, Kacamatan Hi-tech, Nanchang, JiangXi, Cina, 330072

Telepon

Telepon: 0086-(0)791-86372550

Telepon: 86-13077916151

Jam-jaman

Senén-Jumaah: 9am ka 6pm

Saptu, Minggu: Tutup

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

Pikeun nampi kutipan pikeun bagian anjeun, anjeun kedah unggah gambar anjeun.

Upami anjeun peryogi bantosan pikeun nyiptakeun, kami tiasa ngarujuk anjeun ka desainer anu tiasa ngamodelkeun bagian anjeun dina 3D.

Sistem Prototek Quote nampi modél dina format ieu: