Forgings

Ladenan mesin CNC online pikeun prototipe sareng bagian produksi
Kéngingkeun Penawaran Instan

Ngajalin

Prototek mangrupikeun perusahaan tempa anu didorong ku data sareng 10 taun lilana dina manufaktur presisi, rékayasa, sareng manajemén ranté suplai. Kami parantos ngamodernisasi prosés ngamalkeun umur ku ngenalkeun téknologi canggih pikeun ngawas sareng ngontrol unggal léngkah prosés, mastikeun konsistensi bagian tina 1 dugi ka +1,000,000.

Bahan Forging

  • alumunium

alumunium 

Aluminium 6063-O
Aluminium 6061-O
Aluminium 6082-O
Aluminium 1050-O
Aluminium 1070-O
MACA DEUI

Industri anu ngagunakeun Forgingg

Mesin CNC penting pisan dina seueur industri sapertos aerospace sareng pertahanan, otomotif, tanaga, mesin industri, médis, robotika, sareng R&D. Mesin ieu ogé penting pikeun prosés manufaktur anu sanés. Salaku conto, kapang anu dipikabutuh pikeun Injection Molding nyaéta CNC machined pikeun mastikeun katepatan boh kapang sareng bagian plastik anu didamelna.

Siap ngadugikeun?

Jam Mesin

13MM+

Bagian Dicutat

1 Juta+
Kéngingkeun kutipan instan anjeun