Pangwangunan

Pangwangunan
Kéngingkeun Penawaran Instan
Prototek boga pangalaman unparalleled dina alamat tantangan industri konstruksi. Solusi hardware, parangkat lunak sareng jasa kami ngabantosan perusahaan ngembangkeun bagian-bagian anu langkung ringan pikeun ngirangan biaya manufaktur, ngarancang sareng ngahasilkeun rakitan inovatif anu ngirangan jumlah bagian sareng masihan kakuatan sareng efisiensi anu langkung ageung.

Aplikasi Konstruksi umum

Prototek komitmen pikeun nyayogikeun produk sareng jasa anu saé dina Konstruksi lndustries.With insinyur anu berpengalaman sareng prosedur pamariksaan anu ketat, anu ngamungkinkeun urang janten supplier anu paling ageung sareng stabil pikeun konsumén urang. Ieu mangrupikeun produk anu urang tiasa nyayogikeun:
  • Lacak Spike
  • Piring lauk
  • screw husus ngawangun
  • Fasteners ngaropéa
  • Alat & Desain Produk sareng 3D CAD
  • Baud buntut lauk
  • Bagian klep pompa

Industri anu ngagunakeun CNC

Mesin CNC penting pisan dina seueur industri sapertos aerospace sareng pertahanan, otomotif, tanaga, mesin industri, médis, robotika, sareng R&D. Mesin ieu ogé penting pikeun prosés manufaktur anu sanés. Salaku conto, kapang anu dipikabutuh pikeun Injection Molding nyaéta CNC machined pikeun mastikeun katepatan boh kapang sareng bagian plastik anu didamelna.

Kasus kerjasama

Siap ngadugikeun?

Jam Mesin

13MM+

Bagian Dicutat

1 Juta+
Kéngingkeun kutipan instan anjeun