Solusi Lampu

Nomer serial produk NO. Jumlah produk Gambar Produk Gambar Produk Ngaran modél produk Spésifikasi Dasar (detil produk) Pcs/Ctn (Pakét per sapotong) GW/CTN
(Beurat sapotong tunggal) KG
Ukuran karton L * W * H (CM)
Warna penampilan Shell
Warna
Warna Cingcin Malaikat kakuatan Voltaseu CT
(Suhu warna)
Bahan Fungsi
(Fungsi)
Diwangun-di lampu
1 DH03 1 DH03-U2-02
Diwangun-di lampu laser malaikat
Diwangun-di mariem laser
pérak Tanpa 5W/10W DC12-80V bodas murni
(Cahaya bodas murni)
AL + lénsa Plastik Optik
(Aluminium + lénsa palastik optik)
Lampu teuas lampu low kedip-kedip
(Cahaya kuat + lampu lemah + flash burst)
100 17.7 46,5 * 34,5 * 39
2 DH05 2 DH05-U3-02
Diwangun-di lampu laser malaikat
Diwangun-di mariem laser
pérak Beureum Beureum Bodas Bodas Xuping Pink Biru Héjo Héjo Konéng Konéng 5W/10W DC12-80V bodas murni
(Cahaya bodas murni)
Aluminium + lénsa plastik optik + acrylic
(Aluminium + lénsa palastik optik + acrylic)
Lampu teuas lampu low kedip-kedip
(Cahaya kuat + lampu lemah + flash burst)
100 19.8 46,5 * 34,5 * 39
3 DH06 3 DH06-U4
Diwangun dina panon malaikat panon sétan
Diwangun-di panon malaikat jeung sétan
pérak Beureum Beureum Bodas Bodas Xuping Pink Biru Héjo Héjo Konéng Konéng 10W DC12-80V bodas murni
(Cahaya bodas murni)
AL + lénsa Plastik Optik
(Aluminium + lénsa palastik optik)
Lampu teuas lampu low kedip-kedip
(Cahaya kuat + lampu lemah + flash burst)
50 14.6 48*26*54
4 DH19 4 DH19-U7-06
U7 gaduh lampu malaikat anu diwangun
Liner U7COB bunderan
Hideung Beureum Beureum Bodas Bodas Xuping Pink Biru Héjo Héjo Konéng Konéng 5W/10W DC12-80V bodas murni
(Cahaya bodas murni)
AL + lénsa Plastik Optik
(Aluminium + lénsa palastik optik)
Lampu teuas lampu low kedip-kedip
(Cahaya kuat + lampu lemah + flash burst)
100 16.9 46,5 * 34,5 * 39
5 DH20 5 DH20-U7-07
U7 gaduh lampu warna anu diwangun
Hideung Warna-warni 5W/10W DC12-80V bodas murni
(Cahaya bodas murni)
AL + lénsa Plastik Optik
(Aluminium + lénsa palastik optik)
Lampu teuas lampu low kedip-kedip
(Cahaya kuat + lampu lemah + flash burst)
100 16.9 46,5 * 34,5 * 39
6 DH21 6 DH21-U8
U2 gaduh lampu malaikat anu diwangun
U2 diwangun-di COB
pérak Beureum Beureum Bodas Bodas Xuping Pink Biru Héjo Héjo Konéng Konéng 10W DC12-80V bodas murni
(Cahaya bodas murni)
AL + lénsa Plastik Optik
(Aluminium + lénsa palastik optik)
Lampu teuas lampu low kedip-kedip
(Cahaya kuat + lampu lemah + flash burst)
100 19.3 46,5 * 34,5 * 39
7 DH22 7 DH22-U9
U3 anyar ngagaduhan lampu malaikat anu diwangun
Diwangun-di bunderan malaikat U3 anyar
pérak Beureum Beureum Bodas Bodas Xuping Pink Biru Héjo Héjo Konéng Konéng 10W DC12-80V bodas murni
(Cahaya bodas murni)
AL + lénsa Plastik Optik
(Aluminium + lénsa palastik optik)
Lampu teuas lampu low kedip-kedip
(Cahaya kuat + lampu lemah + flash burst)
100 19.3 46,5 * 34,5 * 39
8 DH23 DH23-U11
Diwangun-di genep manik lampu malaikat
Diwangun-di cimata malaikat
pérak Beureum Beureum Bodas Bodas Xuping Pink Biru Héjo Héjo Konéng Konéng 10W DC12-80V bodas murni
(Cahaya bodas murni)
Aluminium + lénsa plastik optik + acrylic
(Aluminium + lénsa palastik optik + acrylic)
Lampu teuas lampu low kedip-kedip
(Cahaya kuat + lampu lemah + flash burst)
50 14.9 48*26*54
9 DH26 9 DH26-U12-03 Diwangun-di U7 lampu malaikat lampu datar U12 tank jero COB ring Hideung Beureum Beureum Bodas Bodas Xuping Pink Biru Héjo Héjo Konéng Konéng 10W DC12-80V bodas murni
(Cahaya bodas murni)
AL + lénsa Plastik Optik
(Aluminium + lénsa palastik optik)
Lampu teuas lampu low kedip-kedip
(Cahaya kuat + lampu lemah + flash burst)
100 16 46,5 * 34,5 * 39
10 DH28 10 DH28-TM02-01
Mini diwangun-di sirkular lampu malaikat ganda
pérak Beureum Beureum Bodas Bodas Xuping Pink Biru Héjo Héjo Konéng Konéng 5W DC12-80V bodas murni
(Cahaya bodas murni)
AL + lénsa Plastik Optik
(Aluminium + lénsa palastik optik)
Lampu teuas lampu low kedip-kedip
(Cahaya kuat + lampu lemah + flash burst)
50 9.2 48,5 * 22,5 * 42,5
11 DH29 11 DH29-TM02-02
Mini diwangun-di buleud lampu malaikat warni
Diwangun-di mini buleud ganda malaikat warna bunderan
pérak Beureum Beureum Biru Biru Bodas Bodas Héjo Héjo Xuping Konéng Konéng
Warna-warni
5W DC12-80V bodas murni
(Cahaya bodas murni)
AL + lénsa Plastik Optik
(Aluminium + lénsa palastik optik)
Lampu teuas lampu low kedip-kedip
(Cahaya kuat + lampu lemah + flash burst)
50 9.2 48,5 * 22,5 * 42,5
12 DH30 12 DH30-TM02-03
Mini diwangun-di firewheel lampu malaikat ganda
pérak Beureum Beureum Bodas Bodas Xuping Pink Biru Héjo Héjo Konéng Konéng 5W DC12-80V bodas murni
(Cahaya bodas murni)
AL + lénsa Plastik Optik
(Aluminium + lénsa palastik optik)
Lampu teuas lampu low kedip-kedip
(Cahaya kuat + lampu lemah + flash burst)
50 9.2 48,5 * 22,5 * 42,5
13 DH31 13 DH31-TM02-04
Mini diwangun-di roda seuneu ganda lampu malaikat warni
Diwangun-di mini ganda bunderan warna kabayang panas
pérak Beureum Beureum Biru Biru Bodas Bodas Héjo Héjo Xuping Konéng Konéng
Warna-warni
5W DC12-80V bodas murni
(Cahaya bodas murni)
AL + lénsa Plastik Optik
(Aluminium + lénsa palastik optik)
Lampu teuas lampu low kedip-kedip
(Cahaya kuat + lampu lemah + flash burst)
50 9.2 48,5 * 22,5 * 42,5
14 DH32 14 DH32-TM02-06
Mini diwangun-di pasagi lampu malaikat ganda
pérak Beureum Beureum Bodas Bodas Xuping Pink Biru Héjo Héjo Konéng Konéng 5W DC12-80V bodas murni
(Cahaya bodas murni)
AL + lénsa Plastik Optik
(Aluminium + lénsa palastik optik)
Lampu teuas lampu low kedip-kedip
(Cahaya kuat + lampu lemah + flash burst)
50 9.2 48,5 * 22,5 * 42,5