Bahan

Bahan Brand Bahan umum Atribut Kakuatan regangan Elongation Teu karasa Prosés Manufaktur Perlakuan permukaan Ketebalan Permukaan Syarat uji semprot uyah
alumunium 6061-T6
7075-T6
5052-H32
1050
lalawanan korosi
Rasio kakuatan-ka-beurat luhur
lalawanan suhu
38-83KSI 1-17% 55-95HRB CNC Machining
Ngajalin
Pangaruh
Anodizing 5-30um 36 jam
Anodizing teuas 25-150um 120 jam
Semprot 30-120um 500 jam
éléktropat luhur 15um 48 jam
Polandia    
Sandblasting    
Laser Etching    
Kuningan HPB59-1
(C37700)
lalawanan kimiawi
Daktilitas
Kakuatan
45-61KSI 23-30% 32-36HRB CNC Machining Laser Etching    
éléktropat luhur 15um 48 jam
Baja Karbon Rendah 20# Waja
45# Waja
ulet
Leumpang
46-64KSI 15-39% 42-69HRB CNC Machining éléktropat luhur 15um 48 jam
Hideung   24 jam
Karburisasi 0,5-2,5 mm  
Laser Etching    
Beusi sténless SS303
SS304
SS316
SS316L
SS316Ti
lalawanan korosi
résistansi rengat
Rasio kakuatan-ka-beurat anu hadé
66-210KSI 5-56% 35-101HRC CNC Machining
Pangaruh
Hideung    
Pasipasi    
Laser Etching    
ABS / PC / PP / Penampilan Kosmétik
Stabilitas dimensi
Résistansi dampak
/ / / Molding suntik
CNC Machining
Nyitak    
éléktropat 20-25um  
Semprot 15-20um