Médis digital ngarobih bentuk industri médis, sabab scanner, parangkat lunak sareng solusi mesin khusus sareng bahan ngahiji dina alur kerja énggal. Prototek nawiskeun rupa-rupa téknologi sareng bahan anu disahkeun sacara klinis anu ngamungkinkeun laboratorium médis ngaksés alur kerja digital canggih, laju nyetir, efisiensi sareng presisi tina sajumlah indikasi anu dikirimkeun ka pasien.

Aplikasi Médis umum

Spésialisasi dina garis ieu salami 15 taun, Prototek ogé nyayogikeun produk média pikeun palanggan urang. Ngagunakeun prosés CNC Machining, urang bisa ngahasilkeun produk médis béda nu customer butuh,
  • tabung aluminium gigitiruan.

Industri anu ngagunakeun CNC

Mesin CNC penting pisan dina seueur industri sapertos aerospace sareng pertahanan, otomotif, tanaga, mesin industri, médis, robotika, sareng R&D. Mesin ieu ogé penting pikeun prosés manufaktur anu sanés. Salaku conto, kapang anu dipikabutuh pikeun Injection Molding nyaéta CNC machined pikeun mastikeun katepatan boh kapang sareng bagian plastik anu didamelna.

Kasus kerjasama

Siap ngadugikeun?

Jam Mesin

13MM+

Bagian Dicutat

1 Juta+
Kéngingkeun kutipan instan anjeun