Warta

  • Injection Molding parts

    Suntikan Molding bagian

    Bagian suntik molding nujul kana rupa produk suntik dihasilkeun ku mesin suntik molding sacara koléktif disebut bagian suntik, kaasup rupa bungkusan, bagian, jsb Ieu utamana dijieunna tina poliétilén atawa polipropilén jeung bahan séjén ditambah rupa solv organik ...
    Maca deui
  • Development trend and prospect analysis of auto parts industry in 2022

    Tren pangembangan sareng analisa prospek industri suku cadang mobil di 2022

    Suku cadang mobil, salaku bagian penting tina mobil, mangrupikeun dasar industri sareng faktor anu dipikabutuh pikeun ngadukung pangwangunan industri mobil anu lestari sareng séhat.Kalayan kamekaran ékonomi sareng masarakat Cina, konsumsi mobil, khususna mobil ...
    Maca deui
  • Automobile muffler

    Knalpot mobil

    knalpot mobil dipaké pikeun ngurangan mesin kandaraan motor bagian noise, sabab béda panjang antara dua pipa sarua jeung satengah tina panjang gelombang gelombang sora dikaluarkeun ku mobil, jadi dua gelombang sora dina superposition of interferensi. ..
    Maca deui
  • Flangs Manufacturing Process

    Prosés Pabrikan Flangs

    Prosés produksi utamana dibagi kana forging, casting, motong na rolling.Matak jeung ngajalin flange The matak flange boga bentuk kosong akurat tur ukuranana, kapasitas processing leutik tur béaya rendah, tapi aya casting defects (pori, retakan na inclusions).Organisasi internal nyegerkeun ...
    Maca deui
  • FLANGE BASICS:  FUNCTIONS, CLASSIFICATION & DESIGNS, AND MATERIALS

    DASAR FLANGE: FUNGSI, KLASIFIKASI & DESAIN, JEUNG BAHAN

    FUNGSI Flanges mangrupakeun bagian anu nyambungkeun pipa ka silih tur dipaké pikeun sambungan antara tungtung pipe.Éta ogé mangpaat pikeun flanges on inlet na outlet alat, pikeun sambungan antara dua parabot, kayaning flanges reducer.(The flange reducer dipaké pikeun sambungan betw ...
    Maca deui
  • Custom palastik suntik molding

    Custom Plastik Injection Molding Dina prosés suntik molding plastik, kapang bagian stainless steel ieu ngeusi palastik molten, nu lajeng cools pikeun ngabentuk bagian ahir.Prosés manufaktur ieu nawiskeun metodeu ongkos-éféktif pikeun ngahasilkeun volume badag bagian kalawan diménsi konsisten ...
    Maca deui
  • The Differences between CNC machining center, engraving and milling machine, engraving machine

    The Bedana antara puseur machining CNC, ukiran sarta mesin panggilingan, mesin ukiran

    Puseur ngolah, ukiran sareng mesin panggilingan, mesin ukiran, naon bédana?Kuring yakin yén loba babaturan anu kakarék ngagabung dina bunderan ieu bakal nanya, lajeng teu ngarti lamun meuli parabot mékanis, teu nyaho kumaha carana ngabedakeun, tungtungna kudu meuli naon ...
    Maca deui
  • Eight factors affecting the fatigue strength of metal materials

    Dalapan faktor mangaruhan kakuatan kacapean bahan logam

    Catetan redaktur: Kakuatan kacapean bahan sénsitip pisan kana sababaraha faktor éksternal sareng faktor internal, kalebet bentuk sareng ukuran bagian, permukaan permukaan sareng kaayaan panggunaan, sareng faktor internal kalebet komposisi bahan éta sorangan, kaayaan organisasi, kamurnian .. .
    Maca deui
  • Diagnosis sareng Uji Abnormalitas Bising dina Kompresor AC Otomotif

    Abstrak-Dina kasus sedan buatan Cina, aya seueur bising dina mobil nalika AC dihurungkeun sareng gangguan abnormal intermittent lumangsung dina mobil nalika dianggurkeun.Pikeun milarian sumber geter, uji sareng analisa kendaraan prototipe sareng kompresor ...
    Maca deui
  • PRE Nyiapkeun pikeun EXPO Maret!!!

    Tanggal 26 Pébruari, PRE ngamimitian kagiatan PK pikeun nyiapkeun EXPO Maret.Dina acara éta, bakal aya PK kinerja antara unggal dua jualan.Mun aranjeunna geus réngsé gol kinerja maranéhanana, maranéhanana kabéh bakal nampa ganjaran sorangan.Anu luar biasa nyaéta Lily, bos urang, anu henteu kantos…
    Maca deui
  • Naha anjeun ngagaduhan promosi taun ieu?

    Dinten ayeuna, upacara promosi munggaran EBI di 2021 dimimitian!Waktos moal ngalalaworakeun unggal jalma anu gagah sareng pengkuh!Teu aya kabeneran anu datang.Ngan urang digawé cukup teuas, urang bakal cukup untung.EBI moal hirup nepi ka unggal usaha jeung kegigihan urang.Ningali payun anu langkung saé ...
    Maca deui
  • Prinsip kerja klep ékspansi termal pikeun AC mobil

    Prinsip adjustment tipe kasaimbangan batin klep ékspansi termal 1-Jarum klep;2-Overheating spring;3-Adjustment screw;4-Diafragma;5-Putter;6-Kapilér;7-Evaporator;8-Bagian uap baseuh;9-Bagian uap overheating;10- Bungkus suhu CATETAN 1: Suhu suhu ...
    Maca deui