Di Prototek kami yakin yén hal-hal leutik anu ngajadikeun bédana pangbadagna pikeun kahirupan urang. Éta hal-hal leutik anu mutuskeun maot sareng hirup. Gairah, pangalaman, sareng miara unggal detil leutik, ti ​​Climbing Stick, Platform sareng Metal Hardware / Gear. Nyadiakeun bagian kualitas pangalusna pikeun parabot outdoor Anjeun.

Aplikasi outdoor umum

Sadaya produk aluminium anu dimesin kami didamel bangga di dieu di Cina! Alat luar Prototek ngaluarkeun produk anyar sacara rutin sareng kami mangrupikeun supplier pikeun:
  • Climbing Stick Bagian
  • Platform
  • Metal Hardware / Gear

Industri anu ngagunakeun CNC

Mesin CNC penting pisan dina seueur industri sapertos aerospace sareng pertahanan, otomotif, tanaga, mesin industri, médis, robotika, sareng R&D. Mesin ieu ogé penting pikeun prosés manufaktur anu sanés. Salaku conto, kapang anu dipikabutuh pikeun Injection Molding nyaéta CNC machined pikeun mastikeun katepatan boh kapang sareng bagian plastik anu didamelna.

Kasus kerjasama

Siap ngadugikeun?

Jam Mesin

13MM+

Bagian Dicutat

1 Juta+
Kéngingkeun kutipan instan anjeun